Țesătură fibră de sticlă

Țesătură din fibră de sticlă teflonată

Gama completă de teflon, bandă teflon adezivă și țesătură teflonată neadeziva.

Tipuri de benzi de teflon: adeziv, neadeziv, bandă teflon, țesătură din fibră de sticlă teflonată autoadeziva sau neadeziva.

Țesătură din fibră de sticlă cu teflon grosimi:

1. 0,08mm: adezivă sau neadeziva;

2. 0,13mm: adezivă sau neadeziva;

3. 0,15mm: adezivă sau neadeziva;

4. 0,18mm: adezivă sau neadeziva;

5. 0,25mm: adezivă sau neadeziva;

6. 0,35mm: adezivă sau neadeziva;

Benzile teflonate cu teflon, autoadezive sau neadezive se livrează la lățime de 1000mm, iar lungimea maximă de 30 ml, cantitate minimă 1mp. La cerere putem oferi și alte dimensiuni, în funcție de necesarul clientului.

Benzile teflonate se întâlnesc de multe ori în multe fabrici, pe diferite utilaje industriale, în special pe benzile din panificație. Datorită proprietăților ridicate de rezistență la temperaturi înalte (peste 120 grade Celsius), sunt des întâlnite în industria alimentară. Benzile de teflon se utilizează foarte des și la mașinile de vidat, mașini de împachetat s.am.d.

Pânză de teflon pentru temperatura ridicată!

Fibră de sticlă teflonată este utilizată că material , țesătură simplă, în substrat din fibră de sticlă de înalta calitate și apoi complet impregnată și acoperită în mod repetat cu rășină de teflon, pentru a fi produsă la diferite grosimi.

Performanță teflon:

1. Dimensiunea este stabilă, rezistență mare și coeficient de alungire mic;

2. Bună rezistență la temperaturi ridicate, temperatura continuă de lucru -160 +250 grade Celsius;

3. Coeficientul de frecare al contorului este mic și izolația este bună;

4. Bună rezistență la aderența, ușor de curățat de petele de ulei sau alte tipuri de pete atașate la suprafață să;

5. Bună rezistență la coroziune, rezistență la diverse coroziuni puternice cu acid și alcani, incombustibilitate și rezistență la îmbătrânire;

Aplicații țesătură din fibră de sticlă teflonată PTFE:

1. Teflon folosit pentru garnituri, foi de copt și foi pentru cuptoc cu microunde pentru alimentele care necesită încălzite;

2. Căptușeală antiadeziv, garnitură, pânză etc;

3. În funcție de grosime, este utilizat pentru benzi transportoare, benzi adezive sau benzi de etanșare ale diferitelor mașini de uscat;

4. Folosit pentru acoperirea anticorozivă a diferitelor conducte petrochimice, izolație electrică și electronică, materiale de acoperire rezistente la temperatura, protecția mediului a deșeurilor electronice etc.

X