Produse Gestra

Oale de condens

Tipul BK – Oale de condens cu regulator termostatic bimetalic pana la PN630 / Class2500. Aceste echipamente sunt potrivite pentru cele mau dure conditii de operare. Regulatorul bimetalic da ecstei oale de condens rezistenta mare la lovituri de berbec si inghet. Aerisire automata.

Tipul MK – Oale de condens cu regulator termostatic cu membrana pana la PN40 / Class300. Acest regulator prezinta precizie mare la drenarea condensului. Se recomanda pentru debite mici si mari. Aerisire automata.

Tipul UNA – Oale de condens cu plutitor pana la PN160 / Class900. Se recomanda in special pentru drenarea condensului fara retentie pentru fluctuatii extreme si bruste de presiune si debit.

Tipul UNA 25 PK/PS – Oale de condens pentru pomparea condensului cu abur viu pina la 6 -13 bar pentru drenare condens fara retentie , recomandat pentru toate conditiile de operare cu presiune mica sau vacuum.

Vizor abur/condens VK – Echipamentul Vaposcope VK este un vizor cu care se poate observa vizual debitul in conducte si se poate monitoriza drenarea condensului si functionare oalelor de condens in aval de acestea.

Clapete de sens

Tipul SBO – Sunt folosite ca sa previna circulatia gravitationala in instalatii de incalzire si apa calda. Marimi: ¾ la 1 ½ ”, conexiune cu filet.

Tipul RK41 – Material alama (DN15-100) si fonta (DN125-200) in forma de disc cu conectare intre doua flanse (wafer type). Pentru aplicatii PN 16 mediu lichide, gaze si vapori in instalatii de incalzire.

Tipul RK86 – Echipament in forma de disc cu conectare intre doua flanse(wafer type).Marimi pana la DN200, PN40. Se recomanda pentru aplicatii industriale.

Tipul CB – Echipament in forma de disc cu conectare intre doua flanse(wafer type) cu clapeta gravitationala pentru lichide , gaze si vapori in aplicatii variate. Are o lungime inter-flanse foarte mica. DN50-300, PN40.

Tipul BB – Echipament in forma de disc cu conectare intre doua flanse(wafer type) cu doua clapete (dual plate) cu deschidere pebalama si arc. Marimi DN50 – 1000.

Vane de purjare czane de abur

Tipul PA / MPA – Vana purja intermitenta cu actionare manuala / pneumatica. DN20-50 , PN40 – 250.

Tipul BA / BAE – Vana purja continua cu vana pentru prelevare probe cu actionare manuala / electrica. DN15-40, PN40 – 320.

Vane de control

Tipul CW – vana de control pentru apa de racire. Acest echipament regleaza proportional debitul apei de racire in functie de temperatura returului acesteia. Marimi: DN25 – 100, PN16.

Tipul BW – vana de control temperatura retur. Acest echipament regleaza proportional debitul apei de incalzire in functie de tempertura returului.Marimi: DN15-40, PN40/25, Varianten pentru medii de incalzire: apa calda si ulei fierbinte.

Tip 5801 – Reductor presiune cu conducta de impuls, fara energie auxiliara pentru abur, gaze si lichide.

Tip 5601 – Vana de mentinere presiune in amonte

Regulatoare directe de temperatura tip Clorius – sunt compuse din vana de reglare si element termostatic cu tub capilar. Se folosesc in centrale termice, procese tehnologice industriale etc.

Tip 701 sau GCV – vane de control de proces pentru reglaj temperatura, presiune debit sau nivel in procese tehnologice sau termoficare.Marimi DN15-100, PN16/40.

Tip ZK – vane de control cu mai multe etape de reglaj presiune cu presiune diferentiala inalta pana la 550 barg. Se foloseste la apa, condens, abur. Rezistenta la uzura inalta, zgomot redus, Rata de scurgere A / clasa VI. Marimi DN25-300 , presiune nominala pana la PN630 / Class 2500. Actionare pneumatica, hidraulica, electrica sau actionare manuala.

Robineti cu flansa si filet – Robineti inchidere cu ventil conexiune flansa sau sudura. Marimi: DN15-250 si echivalent ANSI. Robineti cu sfera conexiune filet , flansa PN40 sau sudura. Marimi DN8 – 200, presiuni nominale PN100 , Class 300.

Echipamente speciale si recipiente pentru recuperare de caldura: recuperatoare de condens inclusiv cele actionate cu abur primar, racitoare de abur, regeneratoare de abur, schimbatoare de caldura, degazoare apa alimentare, recipiente abur secundar, recipiente purja, uscatoare de aer si abur cu spirala…. etc.

Echipamente de electronica si automatizare industriale pentru centrale termice pe abur si procese tehnologice pe industriale pe abur: electrozi si controllere de nivel, electrozi si controllere de continuitate, control temperatura, detectoare de contaminare pentru condens, debitmetre etc.

Echipamente de testare oale de condens.

Piese de schimb pentru echipamente Gestra.

https://www.gestra.com/

X