Plăci De Grafit Cu Inserție

Placi din grafit cu insertie de inox de la SGL Carbon Germania

https://www.sglcarbon.com/

1. Sigraflex Universal

Placa de etansare din grafit natural, armata cu folii de otel perforate realizate printr-o imbinare fara adeziv.

Aplicatii: 

Etansari la toate modelele de flanse/fitinguri; pentru presiuni de pana la 100 bari, medii corosive, temperaturi intre -250 la 550 0C, pentru garnituri in industria chimica, petrochimica, conducte de abur, pompe fitinguri etc.

Proprietati: 

Rezistenta la parametrii ridicati de exploatare si rezistenta excelenta contra oxidarii, rezistenta la forte de stangere ridicata, rezistenta in mediul chimic, rezistenta buna la zgarieturi – nu se lipeste de flansa la demontare – datorita impregnarii speciale; nu prezinta fenomen de imbatranire.

Dimensiuni de livrare: 1500 x 1500 mm sau 1000 x 1000 mm.

Grosimi: 1; 1,5; 2 si 3 mm.

2. Sigraflex Hochdruck

Placa de etansare din grafit natural de puritate ridicata (nucleara) cu grosime 0,5 mm, armata cu folii de otel inoxidabil 0,05 mm realizate printr-o imbinare fara adeziv, recomandata pentru aplicatii cu cerinte ridicate.

Aplicatii: 

Etansari cu forte de strangere mari, pentru presiuni de pana la 250 bari, medii corosive, temperaturi intre -250 la 550 0C, pentru garnituri in industria chimica, petrochimica , conducte de abur , pompe fitinguri etc.

Proprietati: 

Permeabilitate ridicata, rezistenta la forte de stangere ridicata, rezistenta in mediul chimic, rezistenta buna la zgarieturi – nu se lipeste de flansa la demontare – datorita impregnarii speciale; nu prezinta fenomen de imbatranire; usor de prelucrat.

Dimensiuni de livrare: 1500 x 1500 mm sau 1000 x 1000 mm.

Grosimi: 1; 1,5; 2; 3 si 4 mm.

 

3. Sigraseal

Placa de etansare din grafit natural expandat ranforsata cu tabla de otel perforate.

Aplicatii: 

Etansari la toate modelele de flanse/fitinguri in instalatii cu conducte si rezervoare; pentru presiuni de pana la 100 bari, medii corozive, temperaturi intre -250 la 500 0C, pentru garnituri in industria chimica, petrochimica, conducte de abur; in instalatii vechi; pompe fitinguri etc.

Proprietati: 

Rezistenta la parametrii ridicati de exploatare si rezistenta excelenta contra oxidarii, rezistenta la forte de stangere ridicata, rezistenta in mediul chimic, rezistenta buna la zgarieturi – nu se lipeste de flansa la demontare – datorita impregnarii speciale; nu prezinta fenomen de imbatranire. Toleranta de eroare ridicata in timpul montarii si functionarii, stabilitate chimica buna, stabilitate a comportamentului de compresiune si revenire la variatii de temperatura; nu exista fluaj in limitele presarilor de contact recomandate; rezistenta la imbatranire – nu devine casanta pentru ca nu contine lianti si adezivi; 

Dimensiuni de livrare: 1500 x 1500 mm.

Grosimi: 1 ; 1,5; 2 si 3 mm.

X