IDT

Șnururi cu secțiune pătrată IDT Industrie- und Dichtungstechnik pentru aplicații dinamice

Fire de carbon și grafit

Tip 1375 – Împletitură din fibre de carbon imprgnate cu cantități minime de lubrefiant. Nu conține silicon. Prezintă proprietăți excelente de glisare și și de funcționare fără ungere. Este recomandat la condiții extreme cum ar fi: temperatura, mediul sau construcția presetupei. Se recomandă pentru pompe centrifugale.

Tip 1377 – Împletitură din fibre de carbon impregnat cu grafit. Nu conține silicon, Prezintă o compactitate mare în secțiune. Menajează totodată arborele. Este o etanșare specifică la temperaturi și presiuni mari. Se recomandă pentru vane.

Tip 1385 – Împletitură de grafit cu impregnari speciale pentru presiuni și temperaturi mari. Prezintă o compactitate relativ mare în secțiune , menajând totodată arborele. Este o etanșare specifică la temperaturi și presiuni mari. Se recomandă pentru vane.

Folie de grafit

Tip 1372 – Împletitură din folie de grafit expandat care menajează arborele. Se recomandă pentru pompe centrifugale și armături , care funcționează la presiuni mici.

Tip 1373 – Împletitură din folie de grafit expandat cu inserție mecanică din inconel. Se recomandă pentru armături, care funcționează la temperaturi și presiuni mari.

Tip 1372 – Împletitură din folie de grafit expandat cu întăritura de inconelcare menajează totodată arborele. După montare nu necesită strângere ulterioară datorită compactității mari în secțiune. Se recomandă pentru armături, care funcționează la temperaturi și presiuni mari.

Aramida

Tip 2224 – Împletitură din teflon cu întăritura de aramida. Prezintă proprietăți de compactitate mare în seciune și durabilitate ridicată în funcționare. Structura și colțurile de aramida împiedică extrudarea împletiturii. Se recomandă pentru utilizarea la pompele cu piston cu presiunea maximă de 500 bar.

Tip 2225 – Împletitură din teflon și aramida impregnată cu lubrefiant. Specifică este calitatea remarcabilă (fibre infinite de aramida) rezistență la uzură și elasticitatea ridicată. Prezintă durabilitate ridicată în funcționare la pompe centrifugale, amestecatoare, malaxoare și uscătoare în industria chimică. Nu impurifică mediul de lucru.

Tip 2218 – Identic cu produsul 2225. Împletitură diagonală executată fără silicon.

Tip 2226 – Împletitură din teflon și grafit cu întăritura de aramida pe colțuri. Prezintă o compactitate mare în secțiune, structura rezistență și durabilitate mare în funcionare. Suprafață din teflon și grafit menajează arborele și colțul de aramida împiedică apariția fenomenului de extrudare. Se recomandă la pompe cu piston plonjoare la presiuni mari.

Tip 2229 – Împletitură combinată din teflon, grafit și aramida impregnată cu lubrefiant. Prezintă o durabilitate ridicată concomitent cu menajarea arborelui, proprietăți de glisare și conductivitate termică excelență. Este o împletitură universală pentru pompe centrifuge. Nu se extrudeaza.

Tip 2722 – Împletitură din fibre infinite de aramida impregnată cu lubrefiant. Prezintă o rezistență ridicată la mediileabrazive din industria de zahăr, celuloză și hârtie. Recomandări: Detensionarea garniturii la pornire. Duritatea axului sau a bucșei de uzur 50 – 60 HRC.

Tip 2750 – Împletitură din aramida împletită diagonal impregnată cu teflon și lubrefiant. Nu conține silicon. Prezintă durabilitate în funcționare, compactitate în secțiune și stabilitategeometrica ridicată, menajând totodată arborele. Se recomandă pentru medii abrazive în amestecatoare și malaxoare.

P.T.F.E.

Tip 2724 – Împletitură din teflon neimpregnata și fără silicon. Prezintă durabilitate ridicată în funcționare și compactitate mare în secțiune. Se recomandă pentru utilizarea la armături. Conținutul de clorid se verifică permanent conform prescripțiilor din industria energetică.

Tip 2725 – Împletitură din teflon impregnată cu lubrefiant. Prezintă flexibilitate, rezistență la presiuni și stabilitate dimensionala ridicată. Se recomandă pentru utilizarea în pompe centrifuge, amestecatoare, malaxoare la medii acide și bazice concentrate, aburi și gze agresive precum și la medii puternic oxidante. Recomandat pentru industria alimentară.

Tip 2726 – Împletitură din teflon cu grafit neimpregnata . Prezintă proprietăți foarte bune pentru glisare și conductivitate termică precum și rezistență la presiuni mari și compactitate în secțiune ridicată. Se recomandă pentru utilizarea în armături și pompe cu piston

Tip 2729 – Împletitură din teflon cu grafit impregnată cu lubrefiant. Prezintă stabilitate chimică și volumica, proprietăți ridicate de flexibilitate și glisare. Este un produs care menajează arborele. Se recomandă pentru pompe centrifuge cu viteză relativ mare (dilatare termică minimă).

Tip 2719 – Identic cu produsul 2729 – execuție fără silicon.

X