Gestra

Produse Gestra

Oale de condens

Tipul BK – Oale de condens cu regulator termostatic bimetalic până la PN630 / Class2500. Aceste echipamente sunt potrivite pentru cele mau dure condiții de operare. Regulatorul bimetalic da ecstei oale de condens rezistență mare la lovituri de berbec și îngheț. Aerisire automată.

Tipul MK – Oale de condens cu regulator termostatic cu membrană până la PN40 / Class300. Acest regulator prezintă precizie mare la drenarea condensului. Se recomandă pentru debite mici și mari. Aerisire automată.

Tipul UNA – Oale de condens cu plutitor până la PN160 / Class900. Se recomandă în special pentru drenarea condensului fără retenție pentru fluctuații extreme și bruște de presiune și debit.

Tipul UNA 25 PK/PS – Oale de condens pentru pomparea condensului cu abur viu pînă la 6 -13 bar pentru drenare condens fără retenție , recomandat pentru toate condițiile de operare cu presiune mică sau vacuum.

Vizor abur/condens VK – Echipamentul Vaposcope VK este un vizor cu care se poate observă vizual debitul în conducte și se poate monitoriza drenarea condensului și funcționare oalelor de condens în aval de acestea.

Clapete de sens

Tipul SBO – Sunt folosite că să prevină circulația gravitațională în instalații de încălzire și apă caldă. Mărimi: ¾ la 1 ½ ”, conexiune cu filet.

Tipul RK41 – Material alamă (DN15-100) și fontă (DN125-200) în formă de disc cu conectare între două flanse (wafer type). Pentru aplicații PN 16 mediu lichide, gaze și vapori în instalații de încălzire.

Tipul RK86 – Echipament în formă de disc cu conectare între două flanse (wafer type). Mărimi până la DN200, PN40. Se recomandă pentru aplicații industriale.

Tipul CB – Echipament în formă de disc cu conectare între două flanse (wafer type) cu clapetă gravitațională pentru lichide, gaze și vapori în aplicații variate. Are o lungime inter-flanse foarte mică. DN50-300, PN40.

Tipul BB – Echipament în formă de disc cu conectare între două flanse (wafer type) cu două clapete (dual plate) cu deschidere pebalama și arc. Mărimi DN50 – 1000.

Vane de purjare cazane de abur

Tipul PA / MPA – Vană purjă intermitentă cu acționare manuală / pneumatică. DN20-50, PN40 – 250.

Tipul BA / BAE – Vană purjă continuă cu vană pentru prelevare probe cu acționare manuală / electrică. DN15-40, PN40 – 320.

Vane de control

Tipul CW – vană de control pentru apă de răcire. Acest echipament reglează proporțional debitul apei de răcire în funcție de temperatura returului acesteia. Mărimi: DN25 – 100, PN16.

Tipul BW – vană de control temperatura retur. Acest echipament reglează proporțional debitul apei de încălzire în funcție de tempertura returului. Mărimi: DN15-40, PN40/25, Varianten pentru medii de încălzire: apă caldă și ulei fierbinte.

Tip 5801 – Reductor presiune cu conducta de impuls, fără energie auxiliară pentru abur, gaze și lichide.

Tip 5601 – Vană de menținere presiune în amonte.

Regulatoare directe de temperatura tip Clorius – sunt compuse din vană de reglare și element termostatic cu tub capilar. Se folosesc în centrale termice, procese tehnologice industriale etc.

Tip 701 sau GCV – vane de control de proces pentru reglaj temperatura, presiune debit sau nivel în procese tehnologice sau termoficare. Mărimi DN15-100, PN16/40.

Tip ZK – vane de control cu mai multe etape de reglaj presiune cu presiune diferențială înalta până la 550 barg. Se folosește la apă, condens, abur. Rezistență la uzură înalta, zgomot redus, Rată de scurgere A / clasa VI. Mărimi DN25-300 , presiune nominală până la PN630 / Class 2500. Acționare pneumatică, hidraulică, electrică sau acționare manuală.

Robineți cu flansa și filet – Robineți închidere cu ventil conexiune flansa sau sudură. Mărimi: DN15-250 și echivalent ANSI. Robineți cu sfera conexiune filet, flansa PN40 sau sudură. Mărimi DN8 – 200, presiuni nominale PN100, Class 300.

Echipamente speciale și recipiente pentru recuperare de căldură: recuperatoare de condens inclusiv cele acționate cu abur primar, racitoare de abur, regeneratoare de abur, schimbătoare de căldură, degazoare apă alimentare, recipiente abur secundar, recipiente purjă, uscătoare de aer și abur cu spirală… etc.

Echipamente de electronică și automatizare industriale pentru centrale termice pe abur și procese tehnologice pe industriale pe abur: electrozi și controllere de nivel, electrozi și controllere de continuitate, control temperatura, detectoare de contaminare pentru condens, debitmetre etc.

Echipamente de testare oale de condens.

Piese de schimb pentru echipamente Gestra.

X