Etanșări Dinamice

Snururi cu sectiune patrata IDT Industrie – und Dichtungstechnik pentru aplicatii dinamice

https://idt-dichtungen.de/

1. Fire de carbon si grafit

Tip 1375 – Impletitura din fibre de carbon imprgnate cu cantitati minime de lubrefiant. Nu contine silicon. Prezinta proprietati excelente de glisare si si de functionare fara ungere. Este recomandat la conditii extreme cum ar fi: temperatura, mediul sau constructia presetupei. Se recomanda pentru pompe centrifugale.

Tip 1377 – Impletitura din fibre de carbon impregnat cu grafit. Nu contine silicon, Prezinta o compactitate mare in sectiune. Menajeaza totodata arborele. Este o etansare specifica la temperaturi si presiuni mari. Se recomanda pentru vane.

Tip 1385 – Impletitura de grafit cu impregnari speciale pentru presiuni si temperaturi mari. Prezinta o compactitate relativ mare in sectiune , menajand totodata arborele. Este o etansare specifica la temperaturi si presiuni mari. Se recomanda pentru vane.

Folie de grafit

Tip 1372 – Impletitura din folie de grafit expandat care menajeaza arborele. Se recomanda pentru pompe centrifugale si armaturi , care functioneaza la presiuni mici. 

Tip 1373 – Impletitura din folie de grafit expandat cu insertie mecanica din inconel. Se recomanda pentru armaturi , care functioneaza la temperaturi si presiuni mari. 

Tip 1372 – Impletitura din folie de grafit expandat cu intaritura de inconelcare menajeaza totodata arborele. Dupa montare nu necesita strangere ulterioara datorita compactitatii mari in sectiune. Se recomanda pentru armaturi , care functioneaza la temperaturi si presiuni mari. 

Aramida

Tip 2224 – Impletitura din teflon cu intaritura de aramida. Prezinta proprietati de compactitate mare in seciune si durabilitate ridicata in functionare. Structura si colturile de aramida impiedica extrudarea impletiturii. Se recomanda pentru utilizarea la pompele cu piston cu presiunea maxima de 500 bar. 

Tip 2225 – Impletitura din teflon si aramida impregnata cu lubrefiant. Specifica este calitatea remarcabila (fibre infinite de aramida) rezistenta la uzura si elasticitatea ridicata. Prezinta durabilitate ridicata in functionare la pompe centrifugale, amestecatoare, malaxoare si uscatoare in industria chimica. Nu impurifica mediul de lucru. 

Tip 2218 – Identic cu produsul 2225. Impletitura diagonala executata fara silicon.

Tip 2226 – Impletitura din teflon si grafit cu intaritura de aramida pe colturi. Prezinta o compactitate mare in sectiune, structura rezistenta si durabilitate mare in funcionare. Suprafata din teflon si grafit menajeaza arborele si coltul de aramida impiedica aparitia fenomenului de extrudare. Se recomanda la pompe cu piston plonjoare la presiuni mari.

Tip 2229 – Impletitura combinata din teflon, grafit si aramida impregnata cu lubrefiant. Prezinta o durabilitate ridicata concomitent cu menajarea arborelui, proprietati de glisare si conductivitate termica excelenta. Este o impletitura universala pentru pompe centrifuge. Nu se extrudeaza.

Tip 2722 – Impletitura din fibre infinite de aramida impregnata cu lubrefiant. Prezinta o rezistenta ridicata la mediileabrazive din industria de zahar, celuloza si hartie. Recomandari: Detensionarea garniturii la pornire. Duritatea axului sau a bucsei de uzur 50 – 60 HRC.

Tip 2750 – Impletitura din aramida impletita diagonal impregnata cu teflon si lubrefiant. Nu contine silicon. Prezinta durabilitate in functionare, compactitate in sectiune si stabilitategeometrica ridicata, menajand totodata arborele. Se recomanda pentru medii abrazive in amestecatoare si malaxoare.

P.T.F.E.

Tip 2724 – Impletitura din teflon neimpregnata si fara silicon. Prezinta durabilitate ridicata in functionare si compactitate mare in sectiune. Se recomanda pentru utilizarea la armaturi. Continutul de clorid se verifica permanent conform prescriptiilor din industria energetica.

Tip 2725 – Impletitura din teflon impregnata cu lubrefiant. Prezinta flexibilitate, rezistenta la presiuni si stabilitate dimensionala ridicata. Se recomanda pentru utilizarea in pompe centrifuge, amestecatoare, malaxoare la medii acide si bazice concentrate, aburi si gze agresive precum si la medii puternic oxidante. Recomandat pentru industria alimentara.

Tip 2726 – Impletitura din teflon cu grafit neimpregnata . Prezinta proprietati foarte bune pentru glisare si conductivitate termica precum si rezistenta la presiuni mari si compactitate in sectiune ridicata. Se recomanda pentru utilizarea in armaturi si pompe cu piston

Tip 2729 – Impletitura din teflon cu grafit impregnata cu lubrefiant. Prezinta stabilitate chimica si volumica, proprietati ridicate de flexibilitate si glisare. Este un produs care menajeaza arborele. Se recomanda pentru pompe centrifuge cu viteza relativ mare (dilatare termica minima).

Tip 2719 – Identic cu produsul 2729 – executie fara silicon.

X